Kaffemaskinen 2.0

Jag börjar allvarligt bli rädd för att lägenheten kommer se ut som insidan på en maskin när jag kommer hem från Svalbard. Tur att Erik skriver examensarbete och förhoppningsvis är ganska upptagen ändå! Jag får be Martin hålla koll på Erik för nu går de utför.. Kaffemaskinen stod på tur och efter att Erik suttit en halv dag och skruvat isär den så kan man nu starta den från sovrummet med ett knapptryck.. Jag hörde mummel om en hel bar-tapp ut ur kylskåpet och ni vet ju hur kylen har fått en slang rakt ut tidigare.

Har iallafall snart packat färdigt så förhoppningsvis kan Erik bära väskan bort till båten i eftermiddag. Ska bara försöka tvätta bort några envisa fläckar på mina skjortot från julmiddagarna.

Stay tuned for the following trip up to Svalbard!

Lämna en kommentar