Klara, färdiga…

Så har man varit på Maritiman under dagen och fått stå ut med både ur och skur.  Klart.se sa imorse art de skulle regna lite vid 20-21 ikväll och inte mer så jag tog stålhästen till jobbet,  där blev den kvar.

 

Så ikväll har jag fixat klart maten för imorron.  Fört alla grönsaker,  fårost och kött till grillen.  Sen en lax paj,  kallrökt lax med pepparrot,  ägghalvor med räkor och stenbitsrom.  Till sist ett par härliga cheesecake muffins med jirdgubbshack! Vattenmelon och sill är också redo!

På tal om ingenting annat än mat och att jag stått hemma i bössan hela kvällen,  det hände en grej ikväll och har jag tur så antar jag att jag berättar det imorron,  annars får de vara.

 

20160623_233734

Nu blir jag tokig på riktigt,  varför vill alla bilder från mobilen hamna upp och ner?!?

Lämna en kommentar