Min ursäkt

Jag tycker helt enkelt att man ska vara utomhus så mycket som möjligt på sommaren, och såklart ögna sig åt folk och aktiviteter istället för att sitta med sin smartphone uppkörd under näsan. Nu är i alla fall sommaren på väg bort och visst är det konstigt, men nu känns det plötsligt som att det finns 1000 nya saker att skriva om igen, det har varit helt ött hela sommaren för jag har suttit på en stol och hjälpt människor förbi en biljettspärr och pratat om fartygen på maritiman hela sommaren och varken mer eller mindre. Kitebrädan har varit borta och ingen ny har det blivit, så det har bara varit wake på schemat under de få lediga stunder jag har haft.

 

Men som sagt, hösten är på väg in, lediga dagar börjar dyka upp i mitt schema och vi har kickstartat igång sjöfartsnyheter nu efter ett visst (hmm) sommaruppehåll..

Om det finns någon kvar som följer min blogg efter adressbyte och uppehåll så kan ni gå in på den nya youtubekanalen och kika lite. Den är fortfarande under uppbyggnad men det lär inte ta så lång tid.

Till helgen är det Kulturbåtsfestival i Eriksberg och jag är såklart där hela lördagen och även hela söndagen och kommer filma lite. Kom och säg hej i butiken vid Ostindifararen!

 

10708567_358299654335503_4162732578646304396_o[1]

Lämna en kommentar