Ut på äventyr

Äntligen blir det lite riktigt segling! Nu ska jag iväg en snabbis till jobbet på den stora tjocka damen. Har ni ingenting för er så kom förbi och säg Hej! Efteråt ska jag bila upp till Skaftö och mönstra på Kvartsita och segla i 4 härliga dagar.. Synd att förra veckans väder inte är här nu bara, men vi kommer få det helt underbart! Det ryktas om bad, säkerhetsövningar, knoplektioner, nattsegling och typ allt annat som ryms på en seglarskola!! Wohoo!! Blir ni sugna på att segla nu finns det fortfarande platser kvar till Nordisk.

Riktigt roligt att segla som instruktör också. Får se hur mycket sjövett jag lyckas klämma in i alla som kommer ombord och hur många som får mersmak. Det var ju precis såhär min egen karriär tog fart en gång för länge sedan.

 

CIMG0474

Lämna en kommentar