Dewaruci och Shabab Oman besöker TSR

Dewaruci och Shabab Oman kommer till Tall Ships Race Aalborg

Dewaruci är det största skeppet i den indonesiska flottan och används som ett skolskepp för sjökadetter. Skeppet fungerar också som en goodwill-ambasadör för Indonesien och ut till resten av världen. Dewaruci har deltagit i TSR och andra arangemang runt om i världen och har dessutom sin egen marchorkester. Dessutom gillar jag skarpt deras royalsegel på förmasten.. =D

Shabab Oman är byggt i Skottland men dett ursprungliga namnet Captain Scott men 1979 blev skeppet sålt till en sultan i Oman, och namnet ändrades till Shabab Oman. Skeppet används som skolskepp med platts för ( 24 ??)besättningsmedlemmar. Shabab Oman har komit att bli en viktig ambsadör för Oman, så skeppet besöker arabiska hamnar så väl som västliga länder.

Dewaruci

Shabab Oman

0 reaktioner på ”Dewaruci och Shabab Oman besöker TSR

  1. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

Lämna en kommentar